Click lah weiii!!!!

Sunday, 18 May 2014

The "STORY"

Masa oh masa!!!! apasal cepat sgt berjln ni.. tetiba je dh mlm ahad.. nnt tetiba je dh jumaat plk.. makk aiii!!!
tapi sebenarnya bkn salah masa... masa mmg 24 jam.. huhuhu..
bkn salah sesapa.. bkn salah mr hubby, bkn salah Alma.. salah diri sendiri!!!
nak kata tak cukup motivasi.. ermm.. sama mcm gmbr ni je.. hahahaha..
First draft report dh dikomen, so they (andy n geoff) expecting my correction aka 2nd draft within this week. not much comments from them (yelah contents pun tak byk kannn).. diorg suruh letak diagram byk sikit and paling penting "TELL THE STORY RIGHT!!" I agreed. 1st draft tak nmpk ceritanya.. mcm cerita ada awal n akhir je.. takde tgh2. ermmm..
tgklah ni.. blh plk bkk blog dulu.. update blog, pg komen blog kenkawan dulu.. heheheh.. 
ok2.. takyah pjg2.. now back to report.. abiskan cite dulu.. 
semoga cite yg aku tulis tu have a "HAPPY ENDING" bkn "NEVER ENDING" story. 
Insyaallah...

3 comments:

Mohd Amiruddin Zainol said...

haha ayat yang "pg komen blog kenkawan dulu" tak tahan tu..

siapa lagi orang Bristol yg ada blog ek? huhu

Me, Myself and I said...

hahaha..
fizah hodgkin pun ada blog jgk..
http://noorhafhizah.wordpress.com/ yg lain tak sure plk.. dah2 jgn kacau.. hahaha

itairus said...

hahaha... korg mmg rajin tol update blog.
Ainor, all the best siapkan report!
Amir, best of luck, kalau ada nak mtk tlg tuh tanya je imran. hehehe.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails