Click lah weiii!!!!

Tuesday, 7 January 2014

Alma is 3 years old (07/01/2014)

Alhamdulillah.. hari ni 7th January 2014, Alma dah 3 tahun..
cepatnya masa berlalu..
This year celebrate kat umah je..
 ni cake Alma.. mama beli kat ASDA je.. GBP9 je.. kalau convert dlm rm50 jgk lah..nasib baik sedap.. sponge cake with strawberry filing.. 
tgk tu muka happy.. alma mmg request nak cake mickey mouse.. nasib baik ada kat asda.. tp beli awal.. hari ahad.. punyalah sorok tak bg dia nmpk.. hehehe..
 ni gmbr alma with mama & papa lah.. hehehe..
 Alma dah 3 tahun.. cepatnya masa berlalu kan...

semoga Alma sihat2 selalu.. dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur..
Alma dh pandai mcm2..
bercakap?? walaupun pelat jgk.. tapi jenuh nak layan cik kak ni..
pandai nyanyi ABC, lagu nenek2 si bongkok 3,  nasyid Al fatihah tu,
pandai baca doa mkn n al fatihah versi dia..
dah boleh disuruh.. ambik remote lah.. angkat kain lah.. ambik hp.. mcm2 lah..
mkn plk.. cik kak ni takkan tolak sup n nasi.. sup telur simple pun suka!!!!
yg penting jd geng mama bila marah kat papa.. batu api jgk ni.. heheheh.

Insyaallah Alma akan start playgroup dia April ni.. nape april? sbb april baru blh dpt 15hours free entitlement utk 3 years old. nursery sini mahal nak mampus!! hehehe.. so kita tgu yg free lah..

Alma... mama & papa sayang Alma sangat2.. You will always be our little princess..

2 comments:

Iqa Jalil said...

Happy birthday Alma!

Semoga membesar jadi anak yang solehah & bijak, ameen.. :)

Lama tak singgah blog akak, sebab busy lately..blogging pun dah jarang2...keep in touch akak!

Bilal157 said...

Happy birthday Alma :-)



https://play.google.com/store/apps/developer?id=Kastari+Sentra+Media.+PT

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails