Click lah weiii!!!!

Monday, 6 January 2014

2014: cabaran sebenar bermula!!!

Its 2014...
I started my phd on 1st July 2013.. so.. its 6 months already..
achievements?? nothing so far ;-( 
reading je memanjang...jumpa sv 2 mgu sekali.. tapi mcm tak berhasil je. huhuhu..
but at least aku dah mula nmpk apa aku nak buat.. I mean what I need to concentrate on..
bln 6 nnt dah ada 1st year review!!!
insyaallah.. I will be settle by then.. 
January planning.. buat measurement pasal antenna diffraction, mintak matlab code kat Djamal utk scattering in Indoor environment, kaji and modified..Andy nak "DIFFUSE SCATTERING".. yg penting aku ada objective setiap kali dtg office ni.. huhuhu..

gmbr ni mmg menggambarkan aku...
tapi tak blh lah smpi step 6 tu... gilossssss!!!!!!!!!!

Anyway.. esok birthday Alma.. 7th January 2014.. Alma dh 3 thn.. Cake and balloon dah beli.. hadiah dah main pun.. so esok mlm kita celebrate ye Alma..Theme: Mickey Mouse & friends..

2 comments:

Ninie Hanis said...

Slm org Bristol! Happy new year! Happy bday to your lil Alma! Wahh, buat bday party ke?

Farah Waheeda Ahmad Wahiddin said...

aku akan ingat tarikh ko start phd..hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails