Click lah weiii!!!!

Friday, 30 August 2013

1st parcel from Malaysia..hehehe

Myself pesan tudung instant soft awning kat my sil.. pttnya bila my niece nk dtg september ni dia yg akan bwk.. tp my bro post plk.. so.. alhamdulillah lah kan..
lama? tak lah sgt.. my bro post on 6/8.. sampai 16/8..so dlm 10 hari jelah.. heheh
tapi cost utk postage agak mahal lah kan..rm60 rasanya..
so.. terima kasih atas tudung2 tu ek.. nak byr tapi sil kata hadiah birthday.. awwwww.. u so adorable sis.. thanks a lot..
seperti biasa.. Alma yg melaram dulu ngan tudung2 tu..
comelll tak saya??? peacee!!! thanks sil..
kat sini senang pakai tudung instant je.. malas nk iron tudung2 bawal + tak bwk byk pun.. bwk tudung raya je.. hehehe..
so.. nnt blh kirim lg ek.. heheh..

6 comments:

Naflyna said...

Ainor, kos pos RM60 tu utk berapa helai tudung ye?

nurbijen said...

ha ah, baru nak tanya soalan yang sama... kira murah sgt tu...
senang pakai tudung instant ni...

Me, Myself and I said...

3 helai tudung..

Farah Waheeda Ahmad Wahiddin said...

Niece ko dtg melawat ke sambung study?

hazlina azmi said...

Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)
http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Me, Myself and I said...

farah..anak abg aku smbg study kat uwe. register 16/9

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails