Click lah weiii!!!!

Thursday, 18 April 2013

Consolation winner: Colgate Optic White..

contest ni fb based. submit gambar (theme) with caption lah kan..
Theme dia Red, White & Hot.. hehehe..
myself antar gambar geng2 opis masa mkn kat Fullhouse, WW. Masa ni buat farewell utk anim.. mmg theme kitaorg merah.. hehehe..

ni gmbr kat colgate fb page.. grand prize dia branded handbag rasanya..
 
 so.. myself dpt conso je.. oklah kan.. conso pun 5 org je.. hehehe..
apa hadiahnya???
Colgate Optic White Jewellery Box - dlm tu ada toothbrush, mouthwash n toothpaste.. ni special edition.
nice box siap ada kunci tau..

 alhamdulillah.. walaupun conso je.. 
bilalah nk menang kereta ni?? hehehe.. berangan dulu, kot2 lah jadi kenyataan.. hehehe.. aminnnnnnnnnn...

3 comments:

Batu Adventure said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Puan Mimi said...
This comment has been removed by the author.
Puan Mimi said...

seronokkan menang walaupun saguhati.. saya pun baru sebatang lipbam pun dah happy. menang dari fb jugak. hehehe

apapun tahniah!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails