Click lah weiii!!!!

Tuesday, 4 September 2012

Ber"Hot Spring" di hari raya...cuti-raya...yehaaaa

Hari raya ke-2 baru blk tapah.. jammed jgk kat highway.. dlm kul 3 baru smpi tapah...
raya ke-3, kitaorg pg beraya di Hot Spring, Sg. Klah, Sungkai...
ni pttnya family day kitaorg, tp family along & toni tak dpt join..
yang join family angah (4), family boy(6), my family(3), family andak(4), my mom & adik pompuan ku yg last..total 19 kan... hehe.. 
oleh sbb yg sponsor ni family angah.. so family belah my SIL pun join jgk.. tapi cuma 4 org je lah pun..
meh kita layan gmbr sambil cerita.. hehehe..byk tau gmbr...bestnyaaaaaaaa... hahahaha...
first & foremost.. kita letak gmbr org yg sponsor cuti-raya ni...ni angah ku n wife, kak sopiah..
kalau sesape yg suka tgk astro arena or bolasepak tempatan, sure pernah tgk angah ku ni.. hahaha..
 
 ni gmbr2 sblm bertolak.... angah & family pg dulu nak settlekan everything.. kitaorg.. ambik gmbr dululahhhhh....
 
ni gmbr budak yg tak sabor2 nk mandi.. hehehe
memandangkan kitaorg smpi dlm kul 10am, so tak leh check in dulu.. so jom kita berendammmmmm...
myself tak cite pasal hotspring ni sbb byk blog dh cite pasal tmpt ni.. mmg nice...
meh kita layan aksi2 berendam....
 
 
 
saya suka saya suka!!!!!!
ni muka bdk yg kesejukkan... smpi mengigillll.... ni anak andak (adikku)...

lepas puas berendam..kita lunch dulu.. skrg ni dh tak blh bwk mknan dlm kawasan mandi manda.. so kitaorg berkelah kat area luar.. ni bwh pepohon kelapa sawit... hehehe...
laporrrrr beb... tgk gmbr lah.. memasing laporrrr....
 
 
 tgk tu sempat buat mulut tu... ishhhhh...

lepas check in...rehat2 lah.. penat ooo berendam ni.. ptg tu ingat nk g berendam lagi.. tp tak laratlah.. so kitaorg lepak2 kat area hotel je.. such a nice place.. sungguh!!!!
 
 
 main lai li tam plom kat meja... hahaha..

 
 haiiiiii........
alma main lari2 ngan anak2 buah yg lain...
 us.. hehehe

mlm tu mkn kat ape tah nama restoran hotel ni.. lupa lak...
mlm tu kitaorg celebrate birthday anak boy yg ke-2 (8thn).. kebtlan mmg birthday dia hari tu...
 
 
ni gmbr my mom & besannya.. my SIL punya mom...
dh abis dinner.. tak best langsung lauk dia..ermmm.. baru siapkan utk potong2 kek.. hehehe
 
 
 
happy 8th birthday haziqah...
tak sempat nk mkn kek sbb elok je lepas nyanyi alma pun yayak... haiyaaaa...
masuk je bilik, wash.. terus tido.. penat btl anak mama ni...

esok paginya.. kita ambik gmbr dlm bilik dulu.. heheh.. bilik dia sungguh spacious n nice...
 lepas tu pg breakfast kat restoran yg sama.. tapi breakfast mmg best...varieties sgt...best2..
 

dh abis mkn.. my sis rent bicycle kat situ.. sejam rm10..kitaorg bergmbr je...hahaha
 
sebelum blk, jom berendam sekali lagi... hahaha..
 till the next cuti2.. enjoysssssss!!!!!!!!!

2 comments:

Rinna said...

Wahh bestnya..mandi2 raya..gitu.. :)

AimyAzeefAzfar said...

mama alma mandi sakan noooo...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails