Click lah weiii!!!!

Thursday, 31 March 2011

Mama kejammmm!!!!!

Alkisah pagi td..
keluar umah mcm biasa dlm kul 8++.. alma pun baru bangun tido..good mood je...
so mama pun dh siap2 semua.. then jln ke car park then g keje lah..
elok2 turun ngan keta dr tgkt 5 tu.. tetiba mama sakit perut..
ahhh sudah.. myself ni jenis kalau sakit perut ni.. kena time2 tu jgk pg toilet..
takkan nk naik blk tgkt 5 n jln blk ke umah.. ngan alma lagi.. sure tercicir tgh jln ni.. hahahah.. umah myself no 20.. car park ni kat hujung umah no 1 ek.. so.. jauh kan???
ingatkan blh tahan smpi opis.. tp masuk je jln besar.. adohai.. teman tak tahan dah ni..
pastu mula lah.. camne lah nk buat ni???
takkan nk bwk alma sekali dlm toilet lak?? camne nk basuh plk nnt.. hahaha..
last2 berenti kat petronas yg biasa tu... ada gak terpk nk suruh akak jual nasi lemak kat tepi simpang tu jaga jap.. tp manalah kenal akak tu.. tetiba akak tu jual alma kang???
last2 gamble je..
bkk tingkap sikit.. bgtau alma mama dia dh tak tahan sgt.. pastu matikan enjin.. lock keta.. alma tgal kat dlm ye...tau2.. bahaya.. tp nk buat camne?????
nasib baik mama ni jenis cepat buat keje tu.. cepat2 je terus masuk keta blk..
nasib baik alma tk nangis.. cuma dia mcm terpinga2.. nape aku tgal sorang2 ni?? hehehe
masuk2 je.. minta maaf kat alma dulu.. kesian dia..
lain kali mama janji tak buat lagi ye..mama tau mama kejam... perut mama lagi kejam...hahaha..
mama sayang alma..
till then..
adohaiiiiiiiii...


3 comments:

Anonymous said...

mama ni...sian alma..cisss!!

Suryana said...

lain kali mama pun kena pakai pampers LOL

so canner kayno ok tak anak ko dok nursery?

aQueen said...

adessss...masalah besar ni!!..sian kt si comel alma..nak kena mama ni tau!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails