Click lah weiii!!!!

Monday, 21 March 2011

Ice Room Sri Gombak...

Last friday 18/3.. hari jumaat kan.. lunch break lama..
tp yg sedihnya this sem. myself ada class kul 3pm hari jumaat..
diulang.. class kul 3pm hari jumaat...
tkleh nk g JJ or Care4 lah.. sbb tkleh lepaks lelama..
so.... myself n fiza pg iceroom kat sri gombak je lah..
kedai ni baru bkk, area ni pun baru lagi.. byk kedai2 yg tk explore lagi..heheh
so.. layan gmbr..
ni cik fiza ek.. dia ni batuk sebenarnya.. tp nak mkn gak ice-cream.. so sakit tanggung sendiri ek..
ni plak ape yg kitaorg mkn, fiza mkn mango snow ice and roti bakar (roti bakar takyah lah masuk gmbr ek.. sama je memana pun) ,myself punya bluberry snow ice and avocado snow bun..
snow ice mmg terbaekkk wokkkkk.... hehehe
blh dtg lagi lain kali ni.. price??? o.klah.. taklah mahal sgt..
till the next mkn2..
enjoyssssss

2 comments:

Wina Momma Kira and Akil said...

wina x pnh lg makan kt ice room nie..sedap eh? nk try nanti...a'ah tempat nie bru lg kan? wina pun selalu lalu situ sbb MIL duduk Selayang

sukalah dgn nama Alma...unik sgt :-)

Me, Myself and I said...

sedap??? blhlah.. kitaorg tak mkn sgt pun.. mkn icecream je.. heheh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails