Click lah weiii!!!!

Tuesday, 16 June 2009

Dinner..

Last night, i cook for dinner..hehehehe..saje try resepi dari chef hanieliza (baguih tau chef ni, senang nk ikut)

So.. i cook: ketam sweet sour, chicken's chunk goreng berempah and sayur sawi+kacang panjang(abiskan stock dlm fridge).. taaaraaaa... ni sweet sour ketam, selalunya hubby suruh masak goreng berempah je, so last night tukar selera.. abisss licin tu..(sedaplah tu..heheheh)..
Ni plk chicken's chunk goreng berempah.. sebenarnya ayam tinggal seketul je, so potong2 je and goreng.. o.k lah kan..
last sekali, sayur.. ni pun case tgal sikit2 dlm fridge.. so masak je ape yg ada..
oh ye, tk lupa sambal belacan (tiada dlm gmbr)

Overall, dapat gak lah kisses from hubby sedap masak sedap2.. (alaaa.. tak sedap pun dpt gak..heheheh.. hubby aku ni, semua aku masak dia kata sedap, padahal kekdg aku tk puas hati pun)..

Anyway, to ayg, i try my best to cook for you and im glad u love it.. heheheh.. love you..

2 comments:

mama balqis said...

nyum..nyumm...nmpk sedap!!
bila nk invite kami dtg opis rasa ainor masak?
ni bile potluck, tuan umah asyik sponsor air jer..heheheh

speedlite said...

btol3...asik minum air jek...kembung perut ceq...tunggu umah baru....sempat la abih pantang...:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails