Click lah weiii!!!!

Tuesday, 13 January 2015

Invigilate and recheck exam paper..


Assalammualaikum bloggers..
mgu ni mgu exam utk UoB. tak kena mengena pun sbb postgrad takde exam.. heheheh..
tp masa ni lah nak cari duit lebih utk shopping..
Invigilate and recheck exam paper. kat sini mmg exam office offer postgrad utk invigilate quarantine paper.. biasanya utk bebdk special needs. cthnya, kalau exam diorg 2 hours, bdk2 special ni kena 2.5 hours.. sometimes dgn extra break lg.. mengada2 kan student kat sini??
utk recheck exam paper plk simple je.. tolong recalculate the marks je. biasalah kan.. benda2 recheck ni penting utk audit. nak tgk marking system telus ke tak. myself dulu pun pernah tersalah total gak, nasib baik ada cross-marking gak.. heheheh
berapa dpt?? mahal beb.. office byr £7 per hour utk invigilate and £12 per hour utk recheck exam paper. this sem byk gak slots yg myself dpt; dlm 6 slots and biasanya satu slot 2-3 hours. 
pastu exam office siap ckp, masa claim tu round-up je masa tu.. cthnya kalau kita invigilate 2.5 hours, dia suruh tulis je 3 hours... blh?? hahahah
Alhamdulillah.. dptlah bershopping utk diri sendiri sikit.. 
apa nak beli ek?? last year duit invigilate dpt beli sepasang boots dari clarks..



1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails