Click lah weiii!!!!

Wednesday, 19 March 2014

Me myself and I..heheheh

tak tau nak tulis tittle apa.. hahahah.. tp mmg nak cite pasal diri sendiri pun..
myself tak suka nak tulis benda2 yg sedih.. biar sedih n susah tu tanggung sendiri kan.. tp kenkdg tu rasa nak tulis jgk.. huhuhu..
bukan apa.. myself dah lama tak guna matlab.. last guna time undergrad dulu je.. tu pun sikit je.. guna masa buat assignment control kalau tak salah.. tp dulu main copy paste je pun.. huhuhu...
so lately ni nak kena guna lah.. bkn kena buat totally coding baru pun.. 
bila buat measurement pun, coding utk interface matlab ke vna tu sv dh buatkan.. kita guna je..
pastu bila nak buat analysis pun.. dia bg basic coding then pandai2 kita lah..
ni yg susah.. haiyaaa..
mcm semlm.. kononnya berjayalah godekkan.. bila email results ke sv.. dia kata salah!!! adusss frustnya..dhlah dia reply email masa nak blk..
sampai tak lena tido mlm lah.. haiyaaa..
pagi ni.. smpi uni.. then call mak.. pastu baru dpt idea blk.. mmg tak logik pun sebenarnya results semlm.. hahahah.. so alhamdulillah dh berjaya solve.. and dh email.. cepatlah sv feedback.. sbb rasanya kali ni mmg dh betul.. tp tak tau lah..
satu kelemahan myself ni.. semua benda nak cepat je.. ada baik n buruknya kan... 
"do it right at the first time".. ini yg susah..
but I like this.. kena buat dulu.. then kena buat dgn betul.. then buat lg bagus.. hehehe..
insyaallah.. moga dipermudahkan..

1 comment:

Masitah Abdullah said...

eta pon tgh frust fabrication x jadi semalam. huaaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails