Click lah weiii!!!!

Wednesday, 3 July 2013

Officially a student...

Salam dari bumi Bristol..hehehe
i am officially a student now.. 

lama dah tak jadi student ni..last dulu tahun 2007 lah..master kat UTM...hehehe...
apa perasaan?? cuakkk beb!!!..
hari ni dah 3rd July kan.. maksudnya dah 3 hari kat sini..
kat UoB ni berbukit tau... mak aiii.. sakit peha dibuatnya.. slimmmmlah kaki ku.. kaki je lah... hahaha..
org2 kat sini mmg kuat jln kaki.. giler lahhh.. even kak anis pun punyalah laju... aduiiiii...
baru 3 hari kan.. mmg tetiap pagi mengah n tercungap2 panjat bukit.. hahahah...
takpa lelama laju lah tu.. 
tapi blm masuk rumah sendiri lagi.. masih menumpang kat rumah kak anis..
next week baru masuk rumah sendiri.. byk blm settle.. acct bank pun blm bkk.  nhs blm register, no tepon kat sini pun blm ada..
 jumpa main supervisor pun blm.. dia bz sesgt.. ermmmm...myself ada 2 supervisor, Andy and Geoff.. Geoff mmg senang jumpa sbb dia mmg sentiasa ada kat lab.. Andy ni ketua jabatan.. so.. bz  memanjang.. aduhaiiii...camno???
next week nk mintak cuti dh ni.. hehehe.. yelah.. nk masuk umah kan.. hahahah...posa lak tu.. 
nnt suruh mr hubby ambik gmbr bebyk ek..
setakat ni, mgu lepas dh pg carboot sale..kat mana jgn tanya sbb ikut hubby kak anis ja.. mmg dh tanya.. tapi lupa.. tak register dlm kepala otak lagi..
pastu dh jln2 kat city centre, Broadmead.. ni windows shopping ja.. hehehe..
nama je summer kat sini.. tapi sejukkkkkkkk... 
yang bagusnya.. kat sini kita menutup aurat btl2.. kalau kat kl kan pakai tshirt short sleeves ja.. kat sini takleh pakai...sejukkkkkkkk....hahahahah...
so..hopefully myself blh adapt kat sini.. cuakkkk beb.. PhD ni is a journey...
insha Allah...

1 comment:

tenku butang said...

hai.. salam kenal,
follower no.77
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog
http://honeyoyeke.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails