Click lah weiii!!!!

Tuesday, 21 February 2012

Alma in action!!!!

Alma sejak dh pandai jalan ni.. mmg lasak.. kalau time dia nak berjln je.. cepat2 ambik jari mama ajak jln.. kengkadang dia dh jauh kedpn sorang2.. ish2..tapi kalau dh penat mulalah merengek nak dukung..

weekend je skrg ni kena bwk dia pg main..
kesian dok kat umah.. umah takde laman kan..so mainan pun terhad nk beli... tp mama nk belikan alma basikal yg blh tolak tu jgk.. tgu gaji ye alma..hehehe

alma mmg suka pg playground..ramai kawan kot..ni gmbr kat jusco wangsa maju..
punya lah suker.. tau2 je dh dekat sejam dlm tu..
nasib baik murah je.. sejam rm8 je rasanya.. lupa laks..

 suker btl dok dlm keta ni.. tp tak reti ke depan.. asyik reverse gear je.. lagi senang tolak kaki dia rasanya...
ni lagi satu.. horsy-horsy..hehehe.. kalau kat umah.. papa lah kena jd horsy nya.. hehehe
tapi yg kelakarnya.. alma takut tmpt yg byk balls tu.. hari tu letakkan dia dlm tu.. memula senyap je tgk bola2 tu.. tetiba nangis.. tak nakkkkkkkkk!!! haiyaaaa....

so.. skrg ni.. tmpt2 yg biasa kitaorg lepak..heheh.. jusco wangsa maju, giant batu caves, taman layang2 kepong and ikano..cari tmpt yg alma blh main2..mana lg ek.. yg murah, sbb kalau mahal tak berbaloi plk.. alma kecik lagi..
oklah.. enjoyssssssssss!!!!!!!

2 comments:

mama maman said...

cumil la alma nih.. hehehe

@lfidah @dim said...

happy belated besday to alma..salam kenal jgk..sy dah follow awak..;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails