Click lah weiii!!!!

Tuesday, 6 December 2011

Jalan2 kat Ikano (IPC)..

Last saturday.. tak tau nk g mana.. so pg Ikano jelah.. saja bwk alma jln.. main car kat sini..
meh kita layan gmbr alma..
kat ikano ni dh start deco for christmas.. tp tak ambik gmbr lak..ermmm.. ni kat area ground floor..alma main ngan papa..alma mmg suker benda ni.. kat klinik dr. wati pun ada.. hehehe.. 
 ni plk kat 2nd floor.. kat toy r us..eksyen je kan.. suker dia.. rm1 je.. tp tetiba ada sorang cina ni.. dia nk letak anak dia kat keta sebelah.. tp dia g kacau suiz plk.. tetiba terhenti.. malas plk nk cari gaduh ngan cina tu.. kalau tak reti tanyalah bdk yg jaga tu.. ni main tekan je sesuka hati.. haiyaaa...jinjang mari kot.. hahahah
 so.. last2 alma lari ke castle ni.. cantik kan.. kemain suker dia dok dlm tu..nasib baik ko cina.. hahahah..
yg penting alma enjoy.. takkan dia nk tgk mama dia marah2 org plk kan.. heheheh
esok 7/12/2011... alma dh 11bln...
cepatnya masa berlalu..nk kena pk utk 1st birthday dia ni.. heheheh..

1 comment:

My Aisy said...

dah pandai jalan ea...cepat nyer dia...bijak2...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails