Click lah weiii!!!!

Tuesday, 13 September 2011

"Swimming wimming time" with Alma...

Time utk try new swimsuit and float...hehehehe
 tgk lah tu.. tak takut air langsung..heheheh.. floating solo...siap tertonggeng2.. nak rasa air tu.. ish3..
float ni mama beli kat giant je.. rege rm9.90 je.. swimsuit tu lak kat jj lah.. brand ogival...size paling keciklah kan...elok je dia pakai..memula pakai masa baru beli dulu, mcm pakai jubah je.. hahahah
 ni memula turun.. mama pegang dulu and bwk round2 satu pool.. tgklah mama tu.. takde gaya nk swimming langsung.. malas sebenarnya..tp bila tgk alma best je.. rasa rugi plk..hahahah..
ngan papa plk.. papa mmg nk swim.. kejap je ni..nmpk tak kaki alma kat bwh tu.. pandai dia menggayakan kaki dia.. maklumlah mcm naik walker jgk kan..heheheh
tak lama kitaorg swim ni.. lebih kurang 40min je... tu pun alma mcm tak puas hati je..hahaha
nex time kita swimming wimming lagi ek..hehehe
enjoyssssss.........

1 comment:

ladysara84 said...

bestnye alma swimming..kalo mia tgk mesti jelous nie...nak bawak mia gak...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails