Click lah weiii!!!!

Wednesday, 27 July 2011

Cameron Highlands..cuti2..24/7 to 25/7/2011..sejukkkk...brrrrr..LAST PART...

At last... mari kita check-in.. kitaorg bermlm kat Strawberry Park..besttttttt.. rasa mcm omputih kat oversea plk.. hahahah.. mmg ramai mat saleh pun kat sini.. tp diorg ni tak sejuk kot.. selamba jerr..
Mari kita tgk interior dulu ek..
tp lupa nk mintak tukar katil.. dpt 2 super single.. kalau king sure lg best..dpt babycot utk alma.. tp takde lapik tepi.. asyik terhantuk aje..tp alma mmg jakun gilerr lah..punyalah suka baring2 atas tilam tu..
tgk tu.. berposing sakan atas katil.. mama pun ada posing gak.. tp taklehlah letak kat blog ni..hahaha
lepas rehat kejap, pastu bagi alma mkn n mandi (mandi dlm sink ek..takde bathtub..huhuh)..then jln2 lg lah..ambik gmbr..hehehe
ni gmbr air terjun buatan kat depan hotel ni...
papa nak jgkkk..hahaha
pastu, alma pun lena.. punyalah sedap dia lena.. sejuk gilerrr beb.. tp taklah smpi kuar asap dari mulut..hahaha...
nikmatnya tido kat sini.. dhlah penat berjlnkannnnnn...
so.. next morning lepas breakfast.. breakfast sgt sedap n best..terasa omputihkannnnnn...heheh..
so.. ni gmbr sekitar hotel ni lahhh..masa ni alma dh naik stroller sbb senang sikit mama n papa dia nk mkn breakfast..
mama n alma...
papa n alma...
 alma sorang2 plk...heheheh
 lepas tu baru blk mandi, then nk check-out dah.. sbb nk g shopping plk.. takkan dtg cameron tak shoppingkannnnnnnn...hahahah..
ni gmbr2 masa nk g check-out.. ni bunga2 kat lobby hotel je..
 ni kat depan lobby..
 sukerrnye dia...hehehe
 overall... mmg best!!!! mmg enjoy!!! alma pun very behave..good girl.. suke tmpt sejuk rasanya..
so.. lepas shopping kitaorg singgah kmpg semula..turun lebih kurang kul 1pm.. dlm kul 4 lebih baru balik batu caves..
penatnyaaaaaaaaaaaaaa............
tp... enjoyssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 comments:

ladysara84 said...

wah..sonoknye bercuti..kt dh lame x bercuti...huhu..alma comel la..pkai kat telinga tu....geram tul....

InaAchik said...

we r at same place on same date! :)

Me, Myself and I said...

alaaaaa...inaachik.. kalau tau, mesti kita cari.. blh ambik gmbr sekali..heheheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails