Click lah weiii!!!!

Tuesday, 16 November 2010

Pureen Warehouse Sale - 13/11/2010

Warehouse sale sekali lg.... yehaaaa... this time kat area pj jln 19/1..
it was a very nice saturday morning.. heheheh.. mr hubby keje.. myself nk pg gak sale ni..
so yg jadi mangsa.. cik farah kita... heheheh.. so pagi2 dh pg tropicana ambik cik farah ni.. tp punyalah excited nk g warehouse.. gmbr ngan cik farah pun tak...
smpi kat area warehouse tu dlm 1030am.. punyalah jem.. parking sepanjang jln dh penuh.. last2 kitaorg parking kat bangunan geocera.. rm3 sekali masuk.

Punya lah ramai manusia.. yang bestnya.. byknya jual baju baby..murah2 plk tu.. semuanya rm10 ke bawah.. rambang mata mama ni.. semua jenis yg main ambik je.. pastu baru pilih.. memula myself pun mcm nk mengata gak lah kan.. last2 diri sendiri pun sama..
barang2 toiletries pun byk gak.. n pampers mostly..
mari kita tgk hasil rembatan myself kali ini..
ni toiletries ek.. beli baby bath, shampoo, losyen (beli serba satu je, sbb lebih suka j&j), maternity pad, breastpad, serbuk pencuci, stretchmarks losyen, wet tissue, baby cotsheet n ape lg ek.. oh ye.. pampers size s..
ni pyjamas.. memula ambik punyalah byk.. tp dh pilih2 blk.. myself ambik 7 pasang je.. n beli size M n L, nk beli size S, nnt baby cepat besar rugi plk..
ni plk baju2 siang.. skirt n rompers.. ni pun ada 7 pasang skirt/gaun n 2 rompers (sbb baru je beli online 5 helai rompers ni.hehehe)..
lepas ni takleh beli baju dah.. tgu baby kuar n besar dulu.. heheheh.. nasib baik pg ngan cik farah.. kalau pg ngan mr hubby.. sure beli sikit je..hahahaha...
oklah.. overall hari tu mmg enjoyed.. lepas puas berwarehouse kitaorg pg tropicana mall for lunch.. sembang2 n pg umah cik farah lepak2 lagi..
so thanks ye cik farah sbb temankan myself..
till the next warehouse sale..
enjoysssssss


2 comments:

azeefazfar said...

amboi..tak hingat punye shopping ehh..cik farah kiter tu yg escot mama kno nii? baik auntie farah ni kan..

dah bersalin sms aku weh..

~farah~ said...

hehe..aku la tkg eskot die zab oi...hehe...saje2 lame dah x jmp

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails