Click lah weiii!!!!

Monday, 7 June 2010

Alhamdulillah...Insyaallah..

korang perasan tak ticker kat bwh blog ni???
gmbr ni..
so..
alhamdulillah.. akhirnya..
my last period 14/4/2010.. so bila dh cukup 27 hari tu.. tgu2 tak period pun.. tp nk check takut keciwa.. so tgu gak lah 2-3 hari..mula2 check tu samar2.. so tgu lagi..
cukup tgu semgu.. mana blh tgu lama2.. sape yg sabar.. heheheh..so sekali lagi check.. alhamdulillah makin jelas..
so me n mr hubby pun pg poliklinik dr norliza kat melawati..
so alhamdulilah.. mmg positive tapi masih di awal kehamilan (5weeks ++)..
next week cukup 8 mgu baru nk g check btl2..yelah kan.. bakal mama n baby ni.. o.k ke tak..
how do i feel???? mak aii.. tak terucap dgn kata2.. yelah kan.. sempena 2nd anniversary plk tu..syukur alhamdulillah..ada jgk rezeki me n mr hubby kan..doa kami di makbulkan..
so kawan2.. doakan myself n baby ek.. moga dipermudahkan segalanya..dan tlg nasihatkan ape2 yg patut ek.. kalau ada link2/website yg baguih tu.. forwardkan ek..
myself akan update nnt lg k..
till then..


8 comments:

~Farah said...
This comment has been removed by a blog administrator.
~Farah said...

Kno,tahniah...semoga segalanya dipermudahkan oleh-Nya..insyallah..take care

speedlite said...

suka2...meh ni aku listkan yg aku tau...heheh...

http://pregnancyguideonline.com/

http://www.ivillage.com/pregnancy-parenting

http://www.babycenter.com/

hmmm...klu ada lg nt aku update....

sbb aku adalah msgugle...:P

SueRosly said...

Sukanye sukanye... Tahniah Uda... Kak Tati gumbira sesangat mendengar..... Kak tati doakan yang terbaik buat Uda dan famili... Sukanye sukanye.... :)

Me, Myself and I said...

Thanks farah, eda n kak tati.. alhamdulillah.. moga dipermudahkan.. thanks for the info..
to farah: aku tau ko excited.. tp takkan comment smpi 2 kali kot.. heheheh

- surialiving - said...

Kno, congratulationssssss....
tak sabar nak tunggu 9 months (less than that ler )... InsyaAllah, everything will be fine... take care...

mafuza said...

madammmmmmmmmmmmmmm!!!!
congrats!!!!
ishhhhhhhhh
xsaba nk tgkkkk bb! :)
tahniah sgt2!

Suryana said...

salam kayno.. sbgi seseorang yg dh bergelar ibu kepada sepasang anak lelaki dan perempuan, sukacita aku nk ckp... "CONGRATS!!!!"... alhamdulillah.. tumpang seronok aku dgr. pregnancy journey ada ups and downs.. same goes to parenting. but your love towards the baby will make u thru it all.. enjoy every moment during this precious time.. coz bukan semua orang dipilih oleh Allah untuk bergelar ibu.. susah ke senang ke, at the end of the day, JADI EMAK ADALAH SANGAT SERONOK.. so now just sit back, relax n enjoy!!!! take care coz everyone care!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails