Click lah weiii!!!!

Wednesday, 19 March 2014

Me myself and I..heheheh

tak tau nak tulis tittle apa.. hahahah.. tp mmg nak cite pasal diri sendiri pun..
myself tak suka nak tulis benda2 yg sedih.. biar sedih n susah tu tanggung sendiri kan.. tp kenkdg tu rasa nak tulis jgk.. huhuhu..
bukan apa.. myself dah lama tak guna matlab.. last guna time undergrad dulu je.. tu pun sikit je.. guna masa buat assignment control kalau tak salah.. tp dulu main copy paste je pun.. huhuhu...
so lately ni nak kena guna lah.. bkn kena buat totally coding baru pun.. 
bila buat measurement pun, coding utk interface matlab ke vna tu sv dh buatkan.. kita guna je..
pastu bila nak buat analysis pun.. dia bg basic coding then pandai2 kita lah..
ni yg susah.. haiyaaa..
mcm semlm.. kononnya berjayalah godekkan.. bila email results ke sv.. dia kata salah!!! adusss frustnya..dhlah dia reply email masa nak blk..
sampai tak lena tido mlm lah.. haiyaaa..
pagi ni.. smpi uni.. then call mak.. pastu baru dpt idea blk.. mmg tak logik pun sebenarnya results semlm.. hahahah.. so alhamdulillah dh berjaya solve.. and dh email.. cepatlah sv feedback.. sbb rasanya kali ni mmg dh betul.. tp tak tau lah..
satu kelemahan myself ni.. semua benda nak cepat je.. ada baik n buruknya kan... 
"do it right at the first time".. ini yg susah..
but I like this.. kena buat dulu.. then kena buat dgn betul.. then buat lg bagus.. hehehe..
insyaallah.. moga dipermudahkan..

Saturday, 8 March 2014

Selamat Hari Lahir mak..

8/3/2014.. happy birthday mak..
oh.. I really2 really2 miss her..
mmg lah tepon 2 hari sekali.. tp tak blh skype.. sbb line internet kat rumah tu teruk gilerrrr..
so dh lamanya tak menatap muka mak.. lg2 dh lamanya tak salam cium tangan mak..
Ya Allah.. rindunya.. type kat blog ni pun dah menitik air mata.. huhuhuhu..
Semoga mak sihat2 selalu.. Everytime aku lepas solat gerenti aku doakan agar kami sihat2 and panjang umur so that blh jumpa lg..
Semoga mak ceria2 selalu..sentiasa rindukan dan doakan kami kat sini..
I lovesssss this pic. heheheh..
Sapa tak sayang mak kannnn...

Friday, 7 March 2014

Thursday, 6 March 2014

Efiling..

Even duduk di uk.. tanggungjawab income tax tetap ada... huhuhu.. yelah.. gaji jalan kan.. 
so? dah isi ke? myself dh isi..
alhamdulillah dpt cukai terlebih byr at first..
tp bila kuar summary rupanya ada tunggakan..
sbbnya terlebih declare utk ansuran rumah tu.. terdeclare 4 kali.. hahaha.. pttnya blh claim 3 kali je kan..
so.. last2 kena byr plk rm117 lagi.. haiyaaa..
takpelah.. takde rezeki.. next time plk..
so.. jgn lupa isi naaa.. mana tau dpt cukai terlebih byr tu.. hehehehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails