Click lah weiii!!!!

Tuesday, 28 February 2012

Super Cool: Gambar baby terbang...

entry di hari yg panas.. panas sungguh hari kan.. gmbr2 ni myself copy dari this website = mediamalaya.
mmg mcm2 dlm website ni..kalau bosan2 mmg best layan web ni..heheh.. so jom layan gmbr..

 weeee........

 nama baby ni henry.. mama dia yg ambik gmbr ni.. creative kan???
so mr. papa.. tak nak ambik gmbr alma mcm ni ke????
jom kita terbanggggggggggg.........weeeeeeeeeeeee...................

Monday, 27 February 2012

Alma new bicycle@ warehouse sale again!!!

Mama dh belikan alma basikal (tricycle actually)..mana beli???
MyDear warehouse sale lah.. pg last saturday.. kali ni pg bawak alma sekali.. nasib baik behave.. hehehe
mmg aim nak beli basikal je pun..
so.. basikal ni.. rm100 from 169.90.. oklah kan.. 40% less..
basikal ni ada music sekali (kena taruh bateri lah kannn) and the very2 colourful..hahaha
meh layan gmbr..
 basikal ni ada tmpt letak kaki.. sbb tak smpi pedal tu lg.. nnt kaki dh smpi, kita bkk tmpt kaki tu ek..ada 3 button (satu lagu2, satu hon and lg satu siren)..yg tolak tu blh control steering sekali..
punya lah sukerr dia..tp umah sempit kan.. tak jauh lah sgt berjlnnya.. blk keja ni kita pusing2 bangunan umah ek.. weekend ni kita blk kmpg ek.. pusing laman opah smpi penat...mama lah yg penat nnt ni.. tukang tolakkk...
takpe.. janji alma sukeeee....
enjoyssssss...........
 

Tuesday, 21 February 2012

Alma in action!!!!

Alma sejak dh pandai jalan ni.. mmg lasak.. kalau time dia nak berjln je.. cepat2 ambik jari mama ajak jln.. kengkadang dia dh jauh kedpn sorang2.. ish2..tapi kalau dh penat mulalah merengek nak dukung..

weekend je skrg ni kena bwk dia pg main..
kesian dok kat umah.. umah takde laman kan..so mainan pun terhad nk beli... tp mama nk belikan alma basikal yg blh tolak tu jgk.. tgu gaji ye alma..hehehe

alma mmg suka pg playground..ramai kawan kot..ni gmbr kat jusco wangsa maju..
punya lah suker.. tau2 je dh dekat sejam dlm tu..
nasib baik murah je.. sejam rm8 je rasanya.. lupa laks..

 suker btl dok dlm keta ni.. tp tak reti ke depan.. asyik reverse gear je.. lagi senang tolak kaki dia rasanya...
ni lagi satu.. horsy-horsy..hehehe.. kalau kat umah.. papa lah kena jd horsy nya.. hehehe
tapi yg kelakarnya.. alma takut tmpt yg byk balls tu.. hari tu letakkan dia dlm tu.. memula senyap je tgk bola2 tu.. tetiba nangis.. tak nakkkkkkkkk!!! haiyaaaa....

so.. skrg ni.. tmpt2 yg biasa kitaorg lepak..heheh.. jusco wangsa maju, giant batu caves, taman layang2 kepong and ikano..cari tmpt yg alma blh main2..mana lg ek.. yg murah, sbb kalau mahal tak berbaloi plk.. alma kecik lagi..
oklah.. enjoyssssssssss!!!!!!!

17/02/2012...Happy birthday mr.hubby/papa..

malasnya nk update blog ni.. dh byk gmbr alma nk diupload.. tp bz lah..konon2 nya lah kan...
ni pun entry tersimpan..
17/02/2012.. last friday.. birthday mr hubby..
Happy birthday papa.. last year tak sempat beli cake sbb myself dlm pantang..
so kali ni mama n alma pg beli cake n kfc (favourite food) papa kat giant batu caves..
pg ngan alma lepas blk keje.. punyalah mencabar.. alma nk berjln je kejenya.. mama nk byr.. tgk2 dia dh berjln keluar kfc.. sama gak kat kedai cake..hehehe
so.. meh layan gmbr..
 happy 34th birthday papa...
 mama & alma loves u sooooo muchhhhhhhhhh........
 alma yg sibuk nak pegang pisau..sambil menjeling cake..
 cake ni mama beli kat king's je.. german cheese cake.. sedap gak..
tgk tu..alma gerammm je ngan cake tu.. nyam nyam kan alma...heheheh..
"semoga dikurniakan kesihatan yg memuaskan..rezeki yg melimpah ruah..aminnnnnnnn"
loves u sayang...

Thursday, 2 February 2012

2nd february...

Kalau arwah ayah masih hidup.. Hari ni birthday ayah..

Al fatihah utk arwah ayah tercinta..

Moga tenang di sana..

We miss u so much..airmata ni mmg tak blh control kalau teringatkan all the good time...

Al fatihah...


Published with Blogger-droid v2.0.4

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails