Click lah weiii!!!!

Saturday, 27 August 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri...

kejapnya masa berlalukan???? hari ni dh 27 posa..dh nak raya..
alhamdulillah thn ni beraya dgn alma.. thn lepas alma dlm perut lagi..
thn ni still beraya kat tapah..yeahhh.. sbbnya.. kesian plk alma nk travel jauh2 blk jb.. takpe.. insyaallah thn dpn kita blk jb ek..lg pun MIL blk jb smpi raya ke-2 je.. so jumpa kat bkt permata jelah ek...
so...
myself, mr. hubby and alma mengucapkan selamat hari raya utk kawan2 bloggers and kawan2 yg baca blog ni..maaf jika ada kekasaran bahasa..
bergembira di hari raya ek..enjoysssssssssssss....

nnt kita cite pasal raya ek.. jgn lupa ambik gmbr byk2.. hehehehe

Friday, 19 August 2011

Alhamdulillah....syukur........

alhamdulillah.. email yg ditunggu2 dh tiba...

alhamdulillah..meh kita shopping!!!!
barulah best raya.. enjoysss!!!!!!!!

Thursday, 18 August 2011

Comel tak??? hahahah... perasannnnnnn...

Tadi ada ni..  
Talk Show Ramadhan Bersama Selebriti 3 - Catrioana Ross Bahrin

Tajuk    : 'Kerana Dirimu Begitu Berharga - Berubahlah Ke Arah Kebaikan'
Tarikh  : 18/8/2011 (Khamis)
Masa    : 12.30 tgh hari
Tempat  : Cafe Staff
Anjuran : Surau Ar Raudhah & UNIFY

ni dh siri ke-3, 1st ngan Sham kamikaze, 2nd ngan wardina..tp semua time myself ada class.. sedih2..
dhlah masa ceramah hari tu, yg kak rinna dtg bmi tu, myself tak pg jgk.. sedih..
so kali ni.. br blh join.. 
alang2 dh join tu.. abis je kena lah ambik gmbr.. jeles ngan kak rinna punya pasal..hehehe
so.. tgk.. comel tak??
cat mmg lah comel.. jgn tgk dia.. tgk myself.. hahahaha....
perasannnnnnnnnnn

abaikan tudungku yg peot tu.. hahahaha
oh ya.. sorang lagi nk interframe.. cik ziziey kita.. hahahah
hahahah..
enjoyssssssssss.....

Monday, 15 August 2011

Tak sedaplah mama..hahahah.. layan alma mkn..


Berjaya masak bubur nasi utk alma.. heheheh.. campur carrot sikit.. meh kita layan gmbr alma mkn..
 
 tgk tu.. buat muka.. tak sedap lah tu.. buat muka pelik je.. hahaha
 try sekali lagi..hahahaha.. kesian alma..muka mcm terkejut pun ada gak.. apelah yg mama masak ni.. mama ni....
tp bila dh byk suap tu.. muka dah ceria sikit...sedap jgklah mama..not bad..hehehee
 akhirnya.. muka kekenyangan.. alhamdulillah...
nnt mama masak lagi ek.. kita try taruh sayur bayam plk.. nnt boleh jd kuat mcm popeye.. hehehe
so.. enjoysss...

Wednesday, 10 August 2011

Contest WonderWoman & Baby.. Mama & Alma nk join gak.. heheheh

ni 2nd contest.. hehehe.. saje je.. sementara tgu time nk blk..
so.. terma & syarat:
  • Follow wonderwomanituaku.blogspot.com = DONE
  • Buat 1 entry "Contest WonderWoman Mommy & Baby". = DONE
  • Add banner contest (terus click pada gambar yer...) di sidebar blog anda dan link ke contest ini. = DONE
  • Upload 1 gambar anda bersama baby anda.
  • Had umur baby :~ newborn - 5 tahun.
  • Bagi yang belum kahwin pun boleh join as long ada gambar anda dengan baby.
  • Sila tulis sedikit details tentang anda & baby anda.
  • Bila dah siap sila reply ke comment box saya bersama link blog anda sekali. 
Gmbr mama & Alma
nama mama: Ainor Khaliah Mohd Isa (nama penuh tu.. hehehe)
nama baby: Alma Muzfirah binti Mahathir - 7bln = dob 7/1/2011-

ni gmbr kat cameron hari tu.. mama nk mkn cheesecake.. alma pun mcm nk je.. hehehe
o.k tak??? manalah tau kot2 alma blh menang..hehehe
enjoyssss!!!!!!!

Lamanya tak update blog ;-(

ello... miss me??? hahahah.. mcm glamer..
takde idea nk berblog lah bln2 posa ni...
time terhad sgt.. dtg keje 8++ pastu kul 4 dh blk.. dhlah class byk this sem.. so.. so so bzzzz...
tgk gmbr bdk cheeky ni...alma dh 7 bln..
alma dh start nk merangkak..heheh.. tp yg paling dia suka naik walker dia lah.. laju je..pastu bijak plk tu.. kita halang jln ke dapur ngan kerusi, memula dia try ke kanan, tak lepas.. pastu dia ke kiri.. lepas plk.. haiyaaa.. byk bijak lorr..
pastu kalau kita panggil nama dia.. cepat je dh smpi kat kita.. hahaha..
mkn pun so far o.k.. tp mama tak pernah buat bubur nasi lagi.. tak pandailah nk masak bubur nasi ni.. tak pernah masak bubur nasi walaupun sekali sepanjang hidup ni.. hahahah.. terukkan..
so, this weekend ingat nk try..senang je kan??? 
tp alma mmg periang.. alhamdulillah..dia suka senyum, n kalau kita geletek dia.. mengkekek2 ketawa...hahaha.. dia cuma merengek kalau nk susu mlm2, or kalau nk tido..sbb seblm tido nk berenjut dulu.. hahaha..
o.klah..nnt kita update lagi ek..
till then..
enjoysss!!!! posa jgn tak posa..heheheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails